Боже, спасиб...

Мария Комарова 3
Боже, спасибі,за все ,що навколо:
За усмішки рідних ,і блиск у очах.
За те,що в біді не залишив ніколи,
За те,що долаєш мій будь-який страх.

Спасибі за маму,що поглядом гріє,
За тата,який, береже понад все.
Спасибі за те,що кохаю і вірю,
Спасибі за мрію,що в небо несе...

Спасибі за сльози,що котяться струмом,
Бо тяжко буває усім на душі.
В момент неспроможності,жалю і суму,
Чисті підносиш своі аркуші.

Спасибі за щастя,що поряд зі мною,
Я бачу його у звичайних речах.
Вважаю все це благодаттю земною,
А світлий твій погляд назавжди в очах...

Дякую Боже,та дай не згубити,
Щирість діянь та думок чистоту,
Добро і людяність не дай нам розбити,
Коли досягаєм мети висоту!

05.11.2014 р.