Specially for you, Anna... специално за теб, Анна

Мария Комарова 3
Видяхте нейните очи?!
Светлосини ,гиздави,дълбоки.
Тоз поглед много и личи,
Тя бърка с погледа си в малки сроки.

Не,вий не гледахте във нейните очи?!
Таз красота е дар на Бога.
И нека да не виждат те сълзи,
Повярвай, по света такива не са много.

Срещахте ли очи такива,
Които могат да говорят?!
От тях душата се раскрива,
Те всякакви врати ще те отворят.

Усетихте ли погледа на нея?!
Във него грижи и горещата любов,
И тез очи ,наистина сърцето греят,
Щом погледа на среща е готов!

07.11.2014 г.