В ДЕНЬ 70-лiття..

Виталина Даш
                В день 70-ліття  Чубу Василю Івановичу,
                колишньому директору воєнного заводу,
                полковнику, пенсіонеру присвячується…


Сьогодні святкуємо ми Ювілей
Поважній, щасливій Людині !
Чимало присутніх  в домі гостей ,
Щоб славити Шану віднині.
Душевний, відкритий, відповідальний,
Невтомний в роботі, завзятий завжди.
І в цей особливий Твій день вітальний
Я хочу бажати Тобі від душі:
Здоров’я міцного, живі дуже довго
На радість, на  щастя і на добро.
Нехай обминають тебе всі хвороби,
І лихо  - хай про тебе забуде  воно.
Ім’я твоє  хвальне, в народі ти «Царський»,
Тому хай володарем  буде  твій рід.
І в день твого свята бажаю бунтарський,
Бадьорий, блискучий парад Іменин!