Трошк я разумею...

Евгений Пешко
Трошкі і я разумею
Што я магу, а што не мае
Буду змагацца з завеяй
Біцца за сваё цяпло

Буду і я калісь першым
Сам сабе кіраўніком
Час абразаў, насмешкаў
Будзе, змятым у сметні лістом

Хай гэты верш у рытме рэпу
З бітам яго прачытай
Купала таксама быў рэпер:)
Ён бы цяпер зал качаў:))

І гэта брацце не смешкі!)
Гэта мой моўны наступ)
Хто з моваю поруч - той лепшы!
Таму мой рэспект, цісну плюс!