Розвiю тугу

Татьяна Ахинько
   Розвію тугу крилами пісень
   У різнобарв"ї росних трав і квітів.
   Хай радість принесе прийдешній день -
   У гості завітають любі діти.

   Зустріну їх з любов"ю і теплом,
   І ласкою зігрію, наче сонце,
   І пісня залунає над селом,
   І вишня усміхнеться у віконці.