Зiйшла зоря...

Татьяна Ахинько
    Зійшла зоря, тихесенько украла
    Мої сумні думки у небуття.
    І слава Богу, хоч на мить не стало
    Болючого, гіркого почуття,
    Що ти одним-одна у цілім світі
    Летиш в безодню між зірок.
    І що грішити? Правду ніде діти - 
    Я божеволію від тих думок.