NEYLiM?

Фараджоглу
   

Seyr ediram, kanardan seni.
Har kecanda bizim kuceni.
Heyran-heyran suzur gozlerim,
Otursan yan, saymadan meni..

Neylim, neylim? Hey cekiram ah,
Neylim, neylim?, Har axsham, sabah..
Neylim, neylim? Sinem olur dag...
Leylim, Leylim man tarefe bax...

Etrin ile, bihush oluram...
Dil tutulur, san ki, donuram.
;steyerdim sene soyleyim,
Derdin ile, coxdan soluram...

Neylim, neylim? Senedir meylim...
Neylim, neylim,  man nec; deyim?
Neylim, neylim? Sevir ur;eyim...
Neylim, neylim? Mecnunam Leylim...


Ramiz  Ferecoglu