Нурсултан мен Калампыр

Жанна Курманбаева
Той басталды
Той  басталды  шашулап
Ерке  ;асыр  шума;  тастап
                аскактап
Екі  жасты;  отау тігіп
                жол бастап
К;тты болып ой  ;рісті
                жа;артса;
Келер дамып келешегі; 
                орташа;
Кел, кели;дер  баршамыз боп
                кол жинап
Н;рсултан мен Калампірді;
                ойына
Г;л мен сезім ;ялап
Б;ріміз де сол себептен
                жиналсак
келсін, келсін те;іздей боп
                болаша;.

  Аумин, аумин,  аумин...