Вiрний крок

Константин Зоммер
Візьми сталевий меч в долоні,
Розбий мовчання сірих стін,
Несуться попілищем коні,
На цій війні ти - не один.

І не шукай собі спасіння,
Поміж вогнів - нема стежок...
Повір, Господнє Провидіння
Підкаже серцю вірний крок.