У кожного свiй свiт

Петр Коваль
Чудовисько із озера Лох-Несс
Без мене також перестане жити?
Як зникну я, вважайте світ мій щез,
Бо більш нема кому його любити.
Не поспішаю, але час летить.
У нього крила, а мене у прірву
Затягує його найменша мить.
І врешті решт таки із відси вирве.
Куди? Вважаю в повне небуття.
Поки що світ мій є і є життя.