Передзим я

Вячеслав Романовський
Сосен луска золота –
Наче од сонечка бризки.
Листя останнє зліта
Смутком осіннім берізки.

У відлиняле вгруза
Трепетна зболена тиша.
В царстві опалого ржа –
Всепоїдаюча миша.

Дихає вогко туман,
Краплі лишає чи сльози.
Лісу тремтить балаган:
Зазимки скоро, морози…

3.11.2014