Матулина сэрца

Людмила Воронова Супрун
Матуліна сэрца.
(Прысвячаецца маёй маці(справа)
Соф'і Васільеўне Супрун)

Матуліна сэрца,
Як тая дрыгва,
Не мае спакою,
Пульсуе пад грУдзі,
Трымціць і хвалюецца,
Знаць, нездарма,
Яно адчувае не так,
Як усе людзі.

Запаліць у родным
Акенцы святло,
Чакае заўсёды,
Гадзіннікам б'ецца,
Ратуе малітваю
Думак і слоў,
Дзіцячы ахоўнік -
Матуліна сэрца!

(На фото моя мама -  в зелёном, мой сын - Артём Воронов и моя тётя со славного города Ярославля Мария Сапрыкина)