Нi, не звiрюка я, та часом вию на зiрки

Ицхак Скородинский
Ні, не звірюка, але як дістане до печінок – вию  і на місяць,
у миті напівсну,
коли свідомість плекає пітьмою,
щоб освітити мить, коли народжується розум...
І проблиск світла,
звивистого північчю блакиттною,
нагадує всім нам, що ми із тьми нічвидної і до причастя
...прорвалися.
І ці ревіння наші...
 
Олюднили і нас...
 
І кульку, де ми зараз
...є.
Ще...