От нищо

Васил Йотов
От нищо вярвай се не крия,
Вървя! Виждате с изправена глава.
Живота в мен бурна е стихия,
Не слушам хората и техните слова.

От нищо няма в мен тревога,
Вървя по пътя начертан от мен.
Правя и живея както мога,
Любов в душата това е моя ден.

От нищо нямам вече страх,
хорската омраза само ми горчи.
Любовта в душата си скатах,
Живота гледам с отворени очи.
В.Й. 01.01.2014г.