А я готова...

Александра Галушка
А я готова зустрічати с тобою світанки
І готувати тобі пізні обідні сніданки.
А я готова щовечора з нетерпінням чекати
і готова с тобою просто мовчати.

Летіти в небо, срізь хмари ввись мчати,
заради тебе готова ночами не спати,
Бути поруч готова при любій незгоді
і ділити парасольку при поганій погоді.

Я згоджусь на все, лиш би з тобою.
Ти будеш повітрям, ти будеш водою.
Таким необхідним і не від*ємним.
Головне щоб не спогадом неприємним