Потоки Земнi i потоки Небеснi

Катерина Жебровська
Шеленгер Негі, Йога-Майстер,
виконання мантр

3.
Потоки Земні і потоки Небесні,
Поєднані кров’ю, вібрують у череслах.
Настояні пахощі, Сила і влада.
Любов – не, як намір, і не, як принада.

Відбудеться те, що не має канонів,
Себе не сховаєш від себе у схроні.
Прийде невагомість в думках і у рухах.
Любов пізнається не в діях, – у Душах…

20.10.2014
Рішікеш, Індія