Заплющенi очi

Катерина Жебровська
Шеленгер Негі, Йога-Майстер,
виконання мантр

2.
Заплющені очі,
Ідуть коливання.
Не втрачені ночі,
Легенькі зітхання.

За краплею крапля –
Пульсує реальність.
Тантричне пізнання –
І Сила, і Радість.

Не сховане Суще.
Проспівана Вічність.
То ширше, то вужче
Звучить пересічність.

20.10.2014
Рішікеш, Індія