Тоненько, гортанно чи густо

Катерина Жебровська
Шеленгер Негі, Йога-Майстер,
виконання мантр

1.
Тоненько, гортанно чи густо
Торкається Сутності Сутність.
За кожним тихесеньким звуком
Малесенькі кроки назустріч…

Неспішно, помалу-помалу
Сплітаються погляди, руки.
Потоки енергій в вітальну
Збираються Пісню. Розлуки

Не можна відчути Душею.
Розлуки немає у Світі…
Дорогою рушиш своєю –
Пізнаєш кордонів мінливість…

Проходи відкриті Любові,
Гармонії, Радості, Світлу.
Думки і бажання прозорі
Вростають у Душу розквітлу.


20.10.2014
Рішікеш, Індія