Mana Latvija

Сергей Андреев Витальевич
Mana Latvija jums! Pumpora un Austra!
Rainis, Ziedonis un citi!
Tu v;rdu Golubeva, Guzik sasilda
;oti liels un ;oti vienk;r;i !!!

M;lest;ba jums ir neizm;rojama un pla;s!
Cik pla;a skaistumu j;su dv;seles
Tas ir gar;, jo Latvijas ce;iem!
Es eju pa ;o ce;u l;ni !!!

Live un Latvija sveiki mans d;rgais!
Jums, lai piliens, dot savu dz;vi!
Un man nav nepiecie;ams m;jas uz citu!
Tu, es patiesi m;lu, un sirds visiem !!!!!! ....