Не бiйся одинокостi й eднання

Катерина Жебровська
Не бійся одинокості й єднання
Крізь сміх і сльози, крізь Життя і Смерть.
Не бійся випадкового торкання
Й наповнення Душі Любов’ю вщерть.

Не бійся пересічного знайомства
Без користі, без наслідків, мети…
Страх приховає на майбутнє помсту –
З нащадками зрідниться на віки.

Не бійся помилок і втрат, й засуджень…
Ввійти у Силу – Доля не проста.
Ще буде безліч радісних Пробуджень…
Попереду – віки, Краса, Дива.

18.10.2014
Рішікеш, Індія