1 падолиста

Александр Ярошевский
В падуба листя червоне,
              лапате, велике
                та ще не впало.
Дуб вже осипав, старий,
              збронзовілеє листя,
Лісова дрібнота
              не переймається
                справою скидання листя,
Ген зеленіє собі -
              як й помре - все зелене!

Певне, й великі акації
              се почувають
              гістем дрібним
В предковічній господі діброви...

Осінь під Києвом така "гібридна" -
Як та війна,
              що воює си нині Росія
Із нами.