384. Одинокий човен

Хижняк Лида
Одинокий човен стоїть.
Сонце тихо за обрій сідає.
По тобі моє серце болить
і тебе я цим часом гадаю.

Ось на воду лягла моя тінь.
І думки усі поруч зі мною.
Залишаюсь одна між картин,
що дарив ти минулой весною.

Ліда Хіжняк 01.11.2014. 14-33.