Яке воно життя?

Артём Бугаенко
Яке воно життя, хто знає?
На це питання, ніхто не відповідає.
Воно робило все, що заманеться,
Було життя прекрасне і чудове,
Було страшне, як в пеклі тім.
Ніхто не знає, як воно живеться
На білім світі цім.
Зате напевно знають всі,
Що в світі кращого не має:
А ніж кохання між двома людьми.

3.01.2005