Вона його чекала

Лана Лео
Остання цигарка зкурена
І ніч уже у вікні...
Чому ж вона зажурена?
І очі ті сумні..

Мабуть,вона закохана
І сердце мліє в тьмі...
Душа завмерла подихом,
Уста молять "Прийди..!!!"

А він все не приходив,
Втікали,мов вода,літа...
Вона його чекала,
Проходило життя ...