Федишин О. Дитяча пiсня корабель свiтлих мрiй

Бируте Василяускайте
Оксана Федишин

http://www.stihi.ru/2013/11/14/1076
ДИТЯЧА ПІСНЯ "КОРАБЕЛЬ СВІТЛИХ МРІЙ"
====================================
Розлились над землею
Голубі небеса.
Океан, за яким є
Боже  Царство й краса.
Приспів:
О, Спасителю мій,
Я Тобою живу.
В кораблі світлих мрій
Я до Тебе спішу.

Всі висоти й глибини,
Де немає кінця…
Там Престол, на якому
Слава Бога Отця.
Приспів:
О, Спасителю мій,
Я Тобою живу.
В кораблі світлих мрій
Я до Тебе спішу.

Прошу, вийди навпроти...
Й святу руку подай.
І, коли підросту, то
Пісню цю пригадай.
Приспів:
О, Спасителю мій,
Я Тобою живу.
В кораблі світлих мрій
Я до Тебе спішу.
-----------------------