К1анидаз

Камил Акимов
Жизви хъверна, фидайла
Булахдал чи гъенелай.
Къарасудин къайи яд
Хъванай за ви гъилелай.

За вак умуд кутунай,
Хуш хьана ви рахунар,
Дуьньядлай гъил къачунай
Рик1еваз ви акунар.

Квез герек я алатай
Вахтар авун гъилелай:
Гайи кьинер, тарсар хьиз,
Алатна ви рик1елай!