Сад натхненноi душi

Вячеслав Романовський
              Вірі Чурсіній

Диво радості земної,
Свято барв – ні краплі лжі! –
Акварелі Чурсіної,
Сад натхненної душі.

В нім і приязно, і рідно,
Огорта любов, тепло:
Кожна квіточка погідна,
Диха спокоєм стебло.

Пензель чарівниці в неї
Відкрива блаженства світ,
Ожива, немов у феї,
Свіжістю налитий цвіт.

Цей оазис – щедра казка –
І ми тішимось у нім,
Де краси принадна ласка
Сяє трепетно, як німб…

Диво радості земної,
Свято барв – ні краплі лжі! –
Акварелі Чурсіної,
Сад натхненної душі.