Памяць

Людмила Воронова Супрун
"Что о себе оставить?..Мы способны оставить только ПАМЯТЬ!..А как нас будут вспоминать?..Зависит только от нас…И не от кого больше…Именно ПАМЯТЬ и есть та , единственная мера нашей ценности на этой Земле…"
Цитата из моей книги (автор Людмила Воронова)

"Не гняві, як кажуць, Бога
І на лёс не наракай,
Мець усё, або нічога -
Толькі сам ты вызначай.
Мы не можам ведаць болей,
Акрамя таго, што ёсць,
У жыцці, бы ў чыстым полі,
Кожны з нас пасее штось.
Хто ўкіне ў камяніцу
Сваё семя на хаду,
Хтосьці будзе нат з крыніцы
Несці жменямі ваду…
І з любоўю ўсё рабіці,
Так, каб сонца ў вачах,
І самому не згубіцца,
У слядах увесь наш шлях,
Як пратэктары ў рызіне -
Кожны мае свой узор.
І па гэтай каляіне
Нас пазнаюць сярод зор.
Так з'яўляюцца сузо'і,
Толькі свецяцца не ўсе...
Памяць справы перагорне,
У "архівы" занясе…
Калі зорачкай адзначыць -
Зазіхцяць тады з нябёс,
Некаторых не заўважыць...
Бо людскі,як у колаў, лёс…
Мінск. 29. 10. 2014г.

А по большому счёту, как говорит ВК "мне плевать, что вы обо мне думаете, я о вас совсем не думаю"...Что-то в этом есть от правды...Некогда, да и незачем...Всё и так ОК!

Фото интернет.