Ген у небi спалахують лiхтарi

Настасья Сидорушка
Ген у небі спалахують ліхтарі,
Нам здається - то ніби зорі,
Наші погляди вгору с Землі
Утопають у тому морі.
Серцю битись, летіти кудись...
Я на мить повірю у диво.
І крізь небо прямо увись
Зустрічати чарівну ниву.
У долоні збирати світло,
Спрагу щастя не втамувати,
Небо нам присилає "привіти",
Але зорі пускає у мандри..