Вiрю в тебе, моя Украiно

Евгения Зинченко
Вірю в тебе, моя Україно,
Вірю в твою неосяжну красу,
Знаю, усі перешкоди віднині
Ти подолаєш, як останню сльозу.

Хай розквітають у серці Країни
Добрі думки, і слова, й почуття,
Хай українці будують єдину
Мира країну, і Світла, й Життя.

Зробимо край наш зелений-зелений,
Щоб колосились луги і поля,
Щоб нам приносив вітер шалений
Звістку про те, що радіє Земля!

В кожній родині хай щастя лунає,
Чути завжди тільки радісний сміх,
Сонця й Любові усім вистачає,
Доля вродливою буде до всіх!

                26.10.2014 р.