Нiч конем

Лариса Лорнет
Ніч конем обриває всі пута
І руйнує обійми життя.
Ніч воює, підбурює смуту,
Відкидає чуття, як сміття.
Збіг обставин і внутрішнє бачення.
Символічна холодність галявин.
Коментар навздогін із тлумаченням
І нестримність художньої лави.
Опритомніє час в силуеті
Галерейних дзеркальних відлунь,
Закарбує надбання поетів
У невпиннім польоті часу.