Одне молю

Алина Тригуб
Мені не мало щастя,Боже,ні!
У мене є усе,що я захочу,
Одне благаю- миру на землі,
І щоб раділи материнські очі.

Я тебе,Боже, милого прошу,
Нехай в країні буде злагода і сила.
Не посилай останніх на війну
І збережи від смерті сина.

У цій війні не буде переможців,
Їм не відмити своїх рук кривавих,
І я все знаю,покараєш війнотворців,
Не зберегти їм своіх душ лукавих.

А зараз,Боже, про одне молю:
Нехай, вертаюсться до дому батько з сином,
Тобі над вечір- свічку запалю,
Бо ти є справедливість і народу-віра.