Боротьба

Александра Галушка
Подолай лінь і страх - цього не забудуть.
Фундаментом необхідним вчинки будуть.
Проти траблів стій, не мирись із буттям,
хоча із страхом й тривогою даною життям

Якщо виграєш це тяжке протистояння,
Отримаєш одне важливе звання,
Що кожному личить і досить звабливе -
Людина, навіть звучання якесь особливе.

Боротьба - існування необхідна умова.
Вона, як вода і повітря, потрібна основа
Будеш триматись будуть й дарунки.
Характер і воля - необхідні тобі обладунки .