ЗУЛ

Зарина Мустафаева
Рангад пешер алай тарар,
вуч хуш къведа заз чи багълар.
Лагь манияр азиз дустар,
ачух жеда чи гуьгьуьлар.

Зулун йикъар пара кlан я,
варз алай заз йифер кlан я.
Экуь гъетрен нурар кlан я,
вуч гуьзел я зулун йифер.