Жнива

Алим Зелинский
Чудесна мелодiя лiта.
Та час невблаганний спiшить.
Жнива промайнули над житом.
Пшениця розкішна лежить.

I серпень невтомний працює.
Чекають людей врожаї.
Вiн кожну хвилину цiнує:
«Погляньте на справи мої».

«Як нашi, cьогоднiшнi справи?
Чи чуємо Божi Слова?
Шепочуть листочки i трави
Про iншi – небеснi жнива.