Тобi, мiй, единий

Нина Зозуля
В  Iталиi,де я, ще теплий  вечiр, 
А в  тебе, милий уже холодна нiч...
Менi за  тебе хочеться молиться
Не може,Бог не дать,тобi присниться,
Яке ти щастя,в життя мое принiс...

Почуття твоi, i  твоя рука,
Старанно  кожну букву малювали,
Сердечну нiжнiсть щиро дарували,
I любовь,що мiж рядочкiв не зника.

Мiж них,ще твого серденька буття,
Я Богу дякую,що все так сталось...
Якби тебе я не зустрiла,не дiждалась,
Вважай,без щастя дожила життя.

А щастя смак нас двох не обмине..
Музично-шоколадно-вечоровий...
Знать бы тiльки,що ти живий,здоровий...
И хоч  деколи ты згадуеш мене.


ИТАЛИЯ  Октябрь 2014 год.

http://www.stihi.ru/2012/01/19/8615