Твоите ръце Твои руки

Павлина Станчева
Ръцете ти са на лицето ми -
меки завивки за уморените мисли.
Или два акорда към сърцето...
***
Тёплые руки
на моём лице
словно мягкое одеяло
для усталых мыслей.
Иль два аккорда
к сердцу.