Наши мечты

Борис Мохонько
    
Барви змінює природа,
У полі, лісі і степу.
Чарівною стає врода,
Насолоджуйтесь, прошу.

Холодні течії вирують,
Погоду осінь нам несе,
Вона уже усіх дивує,
І осінь іншою стає.

Похмуре небо нависає,
Змінився краєвид давно,
День швидко проминає,
Не світить сонце у вікно.

Тече струмок, шумить водою,
Він живить все, що на шляху,
Туман пройшовся сивиною,
Краса природи наяву.

Його потік не зупинити,
Як мрію нашу у цю мить.
Нам осінь, зиму пережити,
І знов весну свою зустріть.

Природу всім любити треба,
Вона нам мудрість надає.
Охороняє спокій небо,
Красоти осінь віддає.