Двоголовий хижий птах

Игорь Голомозый Украина
На Вкраїні гинуть люди.
Душать «Неньку» вороги.
Не щебече соловейко,
Не печуться пироги.

Нам на горло наступає
Хтось ногами в «сапогах».
Називався вчора братом
«Двоголовий хижий птах».

Ось вони – Брати-слов’яни!
Хтось колись таке сказав –
«Вороги – твої домашні.»
З вилами на брата став.

У доньку стріляє мати,
Ріже горло сестрі брат.
Валять танками лікарні,
Дитсадки руйнує «Град».

Боже милостивий – прошу
Покаяння ворогам.
Покаяння сестрі й брату.
Вже покаявся я й сам.
*****