Вiдчайдушнi барви осенi...

Вячеслав Романовський
Відчайдушні барви осені
Неймовірної краси
Вміють диво заворожене
Тихим сяйвом воскресить.

І навіяти щось лагідне,
Розбудити теплий щем…
Завмираю в лісі ягіднім
Під зарошеним кущем.

І у невимовнім захваті,
Вкарбувавши щедру мить,
Встиг і зойкнути, і ахнути:
Диво в засвіти летить!

19.10.2014