Десь там

Ксения Моргунец
Там не має причини,
там не має правди,
не своїми очима,
чуже тримати.
Там не має часу,
там не має болю,
там все і відразу,
сховає волю.
Там не має неба,
там не має облич,
там все як треба,
день і ніч.
Там не має друга,
там не має кохання.
луною ані звуку,
закопає.
Там не має листівок,
історій безодня,
війни заради миру...
і смерть голодна.
Там не має нічого,
крім всього на всьому.
нічого луною,
несеться бідою.
Там не має нічого,
ні згадки, ні слова.
але не буває такого,
щоб все без нічого...