***

Ксения Моргунец
правди не має, ні в чому.
така безодня, над нею - ти.
і вся тривалість ні до чого,
а я прошу лиш не мовчи.

кидай в мене пусту розмову,
і розірви напам'ять почуття.
лиш знай, здаватися без бою,
не вправі навіть і слова.

завмри, сьогодні наді мною
останнім подихом душі.
такою вже не вірною струною,
так грати вмієш тільки ти.

ось так, закінчиься розмова,
а далі...далі інших обіймать.
запам'ятай, ніхто не праві наді мною
знущатися і грати просто так.

правди нема, ні де, ні в чому.
така безодня, а ти над нею стій.
невже замало наді мною,
покрито оманливих тобою слів.

довіра? невже, почулось,
дивись об себе не спікнись.
такою долею сумною,
ти інших засіяти не смій.