Я вiрю

Надежда Рубинская
Моїм поводирем в житті буває сум.
Я йду за ним зажурено, неспішно.
А в серці біль пече, як величезний струм.
Мені так боляче, комусь - це смішно.

Але я йду, бо мушу подолати шлях,
Мов  човен, плином у відкрите море.
Мене бентежить та тривожить справжній жах
За нескінченне в сьогоденні горе.

Я щиро вірю, перемоги прийде час,
Бо гідності не можна розчавити.
Історія ще раз перевіряє нас,
Чи Україну вміємо любити?

                09.10.2014