Я вчора нiби в дивнiй казцi був

Александр Пупкин
Я вчора ніби в дивній казці був,
І  ніби вчора,  поруч був з тобою.
Там  голос  я твій лагідний почув,
Він так дзвенів, ніби струмок весною.
Я жадно цілував твої вуста,
Такі солодкі і такі жадані.
В палких обіймах до небес  злітав
І потопав у озері кохання.
Як божевільний, стан твій обіймав
І серце, ніби пташка, в грудях билось,
А безсоромний місяць підглядав,
Як цілу ніч,  до ранку, ми любились.
Та ніч була як декілька хвилин,
В очах твоїх бездонних я купався,
Та шкода, не спинити часу плин.
І ніч пройшла. І сон мій обірвався.
13.10.2014.