Коли серце мо...

Александр Николаевич Кравцов
Коли сереце моє
   огорта туга й сум,
І жалію, що я
   не такий, як мій кум;
Що і кум не такий,
Що ми всі не такі -
Від гармонії так
   далеко-вдалекі -
Пригадаю я, що
  "Ego sum, cui sum.".

08.11.2003.