Новий рiк - украинский язык

Валентина Черняева
Ми очікували свято,
Що буває раз на рік.
Повернувся з лісу тато
У снігу, мов сніговик.

І розлився по оселі
Новорічний аромат.
Ми щасливі та веселі,
Бо готові вже до свят.

Ми навчилися співати,
Краще, ніж співає шпак,
Гарно-гарно танцювати
Польку, полонез, гопак.

Іграшки вже на ялинці,
Сяють вогники прикрас,
Під ялинкою - гостинці.
Новий рік, приходь до нас!

Ніччю олені грайливо
По хмаринках мали крос.
Справжнє новорічне диво!
Привітав нас Дід Мороз.

Дітлахам він подарунки
У мішку своїм привіз,
Від Снігуроньки-чаклунки –
Ми отримали сюрприз:

По коліна всюди снігу,
Не розтане до весни,
Озеро закуте в кригу.
Діставаймо ковзани!