Бэхетле килэчэк

Лилия Загретдинова
Ботен кешегэ килэ бер вакыт –
Ачы жиллэр исэ кайвакыт,
Йорэк сыкранып сызлый,
Торле хислэр анда кайный.

Булсада тормышта авыр чаклар,
Бел син – йорэктэ сандугач сайрар!
Аллаhка ышан, ялвар, сабыр бул.
Омет –  узе зур таяныч бит ул,

Очрашырбыз эле, курешербез эле...
Без булырбыз бу доньяда ин бэхетле!
Ышанырбыз эле кузлэргэ карашып –
Алда котэ матур килэчэк,
Сынаудан сон нинди лэззэтле ул бэхет –
Аллаh узе генэ белэчэк...

11.10.2014