Радуйся

Деплоранская Елена
Радуйся вешнему солнышку,
радуйся летнему дню,
радуйся небу и звёздочкам,
радуйся всем и всему!

Радуйся вешнему солнышку,
радуйся летнему дню,
радуйся снегу и дождику,
радуйся всем и всему!

Радуйся птичкам и деточкам,
первой весенней траве,
клёна ожившего веточкам,
и его первой листве.