Квiтують вишнi в нашому саду

Татьяна Ахинько
           Моїм синочкам присвячую

   Квітують вишні в нашому саду,
   Додолу ронять ніжний, білий цвіт.
   Колись туди щаслива я прийду,
   Де не була багато зим і літ.

   Чекає там мого дитинства сад
   І також ронить цвіт він навесні,
   І вишеньки мені про щось шумлять,
   Коли вертають знову в мої сни.

   Прийду й вклонюся рідній стороні,
   Та пригорнусь до маминих плечей,
   І стане тепло й затишно мені,
   І сльози щастя забринять з очей.

   І десь загубляться і біль, і сум,
   Розтануть хмарами у далині,
   А зараз, лиш, квітучих вишень шум
   Відлунює у серця в глибині.