Як Каiн Авеля вбивав...

Геннадий Сивак
Як Каїн  Авеля  вбивав,
Брат  йшов  на брата…
За що  життя він відібрав,
Не  сів за грати…
За  що тоді   пролилась кров,
Та у   далекий   час,
Зникла до ближнього любов,
Так як сьогодні в нас…
То  був надто великий гріх,
Та  утекло води чимало,
Оце  стосується усіх,
Так, щоб не забували…



Автор  Геннадій  Сівак.
7  вересня  2014 року.